Aquest estiu refresca't amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us

May 20, 2019

Amb l'estiu arriben les Summer Fun Weeks de La Martina Kids&Us. Estem preparant unes vacances bestials amb jocs, teatre, manualitats, hores del conte i una pila d'activitats lúdiques més per continuar aprenent anglès mentre ens divertim.

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre de La Martina Kids&Us i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per tal d'afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 10 nens per professor, i el resultat és un estiu inoblidable.

Per a més informació, posa't en contacte amb nosaltres i no dubtis a reservar avui mateix la teva plaça per a les Summer Fun Weeks.

 

 

Please reload

Featured Posts

Colònies a Horta de Sant Joan 2019

May 3, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013 La Martina School