top of page
writing contest portada.png

Per commemorar la diada de Sant Jordi d’aquest 2021 -que alhora coincideix amb el Dia Internacional del Llibre ( “World Book Day”)-, La Martina Kids&Us va organitzar un concurs literari entre tots els alumnes d’entre 3 i 18 anys que assisteixen a classe als nostres centres.

La temàtica havia de girar entorn la llegenda de Sant Jordi i es podien presentar treballs en diferents categories, des de punts de llibres fins a auques i relats de ciència ficció, amb premis pels tres primers de cada categoria.

Un cop tots els participants van entregar les seves creacions, el jurat va fer públic el seu veredicte el mateix dia 23 d’abril. Els premiats es van emportar un lot de llibres i una targeta regal d’Abacus Cooperativa i els treballs es van exhibir en cadascun dels centres durant la setmana posterior a la diada.

Finalment, des de l’escola es va editar una revista amb tots els treballs participants i els guanyadors van rebre un exemplar imprès d’aquest primer número. Volem agrair la participació dels nostres alumnes, felicitar-los per la bona feina feta i esperem que a aquest primer número de la revista en segueixin molts més!

Podeu trobar adjuntes les fotos de tots els guanyadors i també us podeu baixar la revista en format pdf.

bottom of page