top of page

Què Oferim

Idiomes

 

Oferim una gran varietat de cursos d’idiomes, entre els quals cal destacar els d’anglès, francès, alemany, italià, rus, xinès i japonés per a nens, joves, adults i empreses.

Cursos

 

Cursos anuals

Els cursos, estructurats per nivells, són impartits per un professorat altament qualificat que segueix una acurada metodologia pedagògica.

Les classes, en horari de matí, tarda o vespre, són presencials.

 

Cursos extraescolars (a les escoles)
L'aprenentatge de l'anglès a les instal·lacions del propi col·legi suposa una gran comoditat i un considerable estalvi de temps per als alumnes. Aquests cursos es fan fora de l'horari escolar, al migdia o a la tarda, després de les hores de classe.
Són un complement ideal a les classes d'anglès de l'escola i emfatitzen sobretot les àrees de comunicació oral i pronunciació.


Cursos per a empreses
Els nostres professors qualificats i amb experiència fent classes en empreses, es desplaçaran al vostre lloc de treball per impartir les classes en l'horari que us convingui, sigui individualment o grups reduïts. Formació a mida, personalitzada i de qualsevol necessitat lingüística.

 

Classes particulars

Per a aquelles persones que no es poden adaptar a un horari o necessiten una formació molt específica que no s'adapta a cap curs establert, oferim classes particulars a mida. A més, tenen uns altres avantatges: són personalitzades, es poden iniciar en qualsevol moment del curs, hi ha flexibilitat d'horari, es pot adaptar el temari a les necessitats de l'alumne.

 

Cursos de Conversa
Curs d'un dia a la setmana (1hora i 30 minuts). Es treballa amb grups reduïts. El professor prepara una sèrie d'activitats amb la finalitat de que tots participin activament a la conversa. Les activitats varien en funció de les necessitats i interessos del grup.

 

Cursos d'estiu

Per a tots aquells que vulguin aprofitar l’estiu per millorar el seu domini d’una llengua estrangera, La Martina organitza cada any, durant els mesos de juliol i setembre, cursos intensius per a joves i adults. 

També oferim cursos intensius per a la preparació els exàmens oficials.

 

Casals d'estiu

També organitzem cada any els nostres populars casals d’estiu ( Fun Camp & Fun Weeks) per a nens entre els 2 i els 11 anys.

Estades i Cursos a l'extranger

 

Una de les maneres més efectives i enriquidores d’aprendre una llengua estrangera consisteix en fer una estada en un dels països on es parli aquesta llengua. 

 

Per aquest motiu, La Martina t'ofereix:

  • Programes per a nens, joves i adults,

  • Cursos i anys acadèmics en escoles i universitats de prestigi reconegut,

  • Estades amb família o residència,

  • Programes d'estudi i treball (au pair, work study, training hotel, etc.).

Traduccions jurades o simples

 

Si el que està buscant és una traducció fidedigna de qualsevol document, La Martina ofereix un servei de traducció d’alta qualitat i cuidant tots els detalls.

 

Oferim traduccions al castellà, català, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, rus, xinès, japonès i grec.

 

 

 

 

 

 

Please reload

bottom of page