top of page
Mousy (1 any)

Mousy (1 any)

Qui és en Mousy? En Mousy és un ratolinet tendre i simpàtic que acompanyarà els nens i les nenes d'1 any. Amb en Mousy descobrirem l'anglès tot jugant, cantant i explicant minicontes. Tractarem situacions quotidianes i familiars per als nens d'aquesta edat.

Linda i Bunny (2 anys)

Linda i Bunny (2 anys)

Qui són la Linda i en Bunny? La Linda és una ratolineta que té 2 anys i que sempre va acompanyada de la seva mascota, en Bunny. La Linda juga a ser gran i sempre renya en Bunny perquè es porta com un nen petit. Amb aquest curs els nens i les nenes aprendran el llenguatge relacionat amb la realitat dels nens i les nenes de 2 anys. Tenim en compte que els nens de 2 anys deixen de ser bebès i comencen a ser nens cada cop més independents amb unes necessitats comunicatives molt concretes.

Sam (3 anys)

Sam (3 anys)

Qui és en Sam? En Sam és un nen molt inquiet amb moltes ganes de descobrir el món que l'envolta. Un dia va anar de pícnic amb els pares i de sobte es va adonar que el seu sandvitx tenia cames, et pots imaginar per què?

Emma (4 i 5 anys)

Emma (4 i 5 anys)

Qui és l'Emma? L'Emma és una nena molt tossuda. Sovint no vol fer les coses que el pare i la mare li diuen i a vegades no fa cas. S'ho passa molt bé quan va a la granja dels avis i també quan ajuda l'àvia a preparar macarrons. Saps què va posar als macarrons un dia en lloc de formatge? Ja ho descobriràs!

Oliver (5, 6 i 7 anys)

Oliver (5, 6 i 7 anys)

Qui és l'Oliver? L'Oliver és un nen molt dolç, però a vegades també trapella. Fa temps que li diu a la mare que vol un germanet per poder jugar amb ell a futbol. Saps que a vegades no fa gens de cas? Hi va haver un dia que la mare el va deixar sol mentre feia un encàrrec i...

Marcia (6, 7 i 8 anys)

Marcia (6, 7 i 8 anys)

Qui és la Marcia? La Marcia és una nena un xic esbojarrada i amb poders màgics. Té un munt de mascotes, però la seva preferida és la Missy, la seva gateta d'angora. El seu amic inseparable és un lloro, saps que un dia va decidir portar-lo a l’escola?

Pam & Paul (7, 8 i 9 anys)

Pam & Paul (7, 8 i 9 anys)

Qui són la Pam i en Paul? La Pam i en Paul són dos germans bessons una mica entremaliats. Ja fa temps que demanen als seus pares un gosset, però la mare els diu que per tenir una mascota s'ha de ser molt responsable. Aviat serà el seu aniversari... Qui sap si tindran una sorpresa!

Ben & Brenda (8, 9 i 10 anys)

Ben & Brenda (8, 9 i 10 anys)

Qui són en Ben i la Brenda? A primera vista, en Ben i la Brenda semblen uns nens normals, però són superherois! I, és clar, tenen "superpoders". En Ben és el més ràpid del món i pot volar, i la Brenda és la més forta del món i pot tornar-se invisible. Diversos malvats amenaçaran la ciutat on viuen en Ben i la Brenda, i els superherois hauran de trobar la manera d'aturar-los.

Animal Planet 1 (9 i 10 anys)

Animal Planet 1 (9 i 10 anys)

Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, els nens i les nenes s'endinsaran en un món encisador i captivador, el regne animal. De la mà de l'Alex i la seva família viatjaran pels continents i descobriran animals curiosos i d'altres en perill d'extinció, tot prenent consciència de la fragilitat del nostre planeta blau.

Animal Planet 2 (10 i 11 anys)

Animal Planet 2 (10 i 11 anys)

Seguirem viatjant amb l'Alex i els seus pares. En aquesta ocasió descobrirem Àfrica i la seva fauna. Per què Dida, un petit elefant, es va quedar orfe? Què serà del seu futur? També coneixerem la bonica història d'amor entre la Diane Fossey i un goril·la anomenat Digit. Després viatjarem fins a Alaska i descobrirem la situació en què es troben els entranyables óssos polars. Com podem evitar-ne la desaparició? Treballarem com, canviant una sèrie d'hàbits del nostre dia a dia i molt més!

Fairy tales 1 (11 i 12 anys)

Fairy tales 1 (11 i 12 anys)

Darrere tot conte tradicional hi ha una lliçó moral que Kids&Us ha adaptat als temps moderns. Quin perill amenaça la Caputxeta Vermella actual? No és el llop com a animal, sinó un ciberimpostor d'edat avançada que es fa passar per un adolescent. I què passa amb la Ventafocs? El seu somni no és anar a un ball reial, sinó a un programa musical de televisió per convertir-se en una estrella.

Fairy Tales 2 (12 i 13 anys)

Fairy Tales 2 (12 i 13 anys)

Darrere tot conte tradicional hi ha una lliçó moral que Kids&Us ha adaptat als temps moderns. Com el Gat amb Botes d'avui, que haurà d'enfrontar-se a un dels problemes dels adolescents actuals, com és l'assetjament escolar. Aquesta qüestió farà que el nostre protagonista es torni apàtic i es tanqui en ell mateix, i que necessiti creure en unes botes que li porten sort i poder gaudir de l'amistat d'un gat que li canviarà la vida.

Cambrils
bottom of page